EVEN VOORSTELLEN:

 

HOME EVEN VOORSTELLEN DOEL BEHANDELING WANDELINGEN WORKSHOPS
AGENDA BHET EN RING KOSTEN EN VERGOEDINGEN KRUIDEN CONTACT


 


foto annette

 

 


Mijn naam is Annette Groothuis. Ik ben geboren in 1958 en heb veel kennis en levenservaring opgedaan.

In mijn praktijk WIEDENKRUID, komt mijn liefde voor de natuur samen met mijn opleidingen als A-verpleegkundige en maatschappelijk werker. In mei 2009 heb ik de driejarige kruidenvakopleiding succesvol afgerond. Ik ben gediplomeerd fytotherapeut. 

We wonen op een prachtige plek, bij “De Wieden”, het grootste laagveen/moeras-gebied van Europa. 

In de omgeving maak ik kruidenwandelingen met kleine groepjes. Hierbij maakt u kennis met de geneeskracht van planten, bomen en bloemen en komt u op mooie plekken in de natuur. Op afspraak kan ik u rondleiden door onze eigen tuin en moestuin, waar u de kruiden ziet groeien. Ik zal u vertellen waar ze voor gebruikt kunnen worden.

Mijn praktijk voor kruidengeneeskunde (fytotherapie) is aangesloten bij de BHET en de RING, de overkoepelende organisaties voor alternatieve geneeswijze. U kunt dit beschouwen als een kwaliteitskeurmerk omdat bijscholing verplicht is.  Een aantal zorgverzekeraars vergoedt consulten van fytotherapeuten die zijn aangesloten bij de BHET en de RING. Informatie hierover kunt u vinden onder kosten en vergoedingen

Sinds 2010 kunt u zich aanmelden voor een behandeling met Shamballa, het doorgeven van energie, waardoor uw lichaam zich kan herstellen.